Bemutatkozás

Üdvözlöm Önt virtuális irodámban!

Több mint 20 éves adminisztrátori, titkárnői, előadói tapasztalattal a hátam mögött, hatékony és megbízható munkatársa kívánok lenni Tisztelt Megbízóimnak!
Az adminisztráció szövevényes, sokszor időrabló világában szeretnék Önnek segíteni, időt, energiát, tehát pénzt megtakarítani azzal, hogy ezeket a teendőket rám bízza! A titoktartás és a diszkréció garantált!

Vállalkozóként saját irodámban dolgozom. Teljes irodai infrastruktúrával rendelkezem, melynek segítségével pontosan és gyorsan tudom teljesíteni megrendelőim igényeit. A feldolgozandó anyagot eljuttathatja hozzám e-mailben, postán vagy személyesen. Az Ön által meghatározott módon és időre megkapja a kész anyagot.
Fizetnie csak a garantáltan elvégzett munka után kell!

Miért válasszon éppen engem? Miben különbözik szolgáltatásom a többi e-titkárnőtől? Abban, hogy munkám során ötvözöm a személyi asszisztens és a virtuális asszisztensi tevékenységet.

Ha Önnek mégis arra van szüksége, hogy saját irodájában heti pár órában valaki besegítsen az ügyintézésbe, mert nem szeretné, hogy fontos iratai, adatai kikerüljenek az irodából, ha kellene egy hétvégi termék bemutatóra, vásárra egy olyan személy, aki a helyszínen segíti munkáját, keressen bátran és biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást!

Remélem mihamarabb Ügyfeleim között üdvözölhetem Önt is!


Tisztelettel:

Bödő Klára